Vllaznia ne Grup te dyte

01/08/2008 10:34

Hidhet shorti ne Lyon te Frances.
Skuarda e Vllaznia ka shume te veshtire te fitoje ndeshjen kunder Napolit te Italise por nuk eshte e pamundur.
Eshte ne nder per gjithe Shqiperaret qe nje skuader Vllaznia te fitoje dhe kete round.
Ndeshja e pare do luhet ne 14 Gusht ne Shkoder dhe ne 28 Gusht ne Napoli te Italise.

Back

Search site

© 2008 Te gjitha te drejtat te rezevuara.www.Media-Shqip.Ch