Miratohet Qeveria ne Shkup...mungon opozita

27/07/2008 15:11

17:15/27.07.08 - Miratohet qeveria e re e Maqedonise, mungon opozita


Mbrëmë vonë Parlamenti i Maqedonisë miratoi qeverinë e re të VMRO-DPMNE-së dhe Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), për të cilën votuan 78 deputetet e pranishëm në seancë.
Gjatë votimit nuk pati asnjë deputet kundër apo abstenim.
Të gjitha votat ishin të maxhorancës, për shkak se opozita kishte njoftuar bojkotimin e seancës.
Më poshtë vijon përbërja e qeverisë së Maqedonisë:

Kryeministër Nikolla Gruevski

Ministër i Mbrojtjes Zoran Konjanovski
Ministre e Kulturës Elizabeta Kançevska-Milevska
Ministër i Arsimit Pero Stojanovski
Ministër i Informatikës Ivo Ivanovski
Ministër i Jashtëm Antonio Milloshoski
Ministre e Punëve të Brendshme Gordana Jankullovska
Ministër i Financave Trajko Sllaveski
Ministër i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërve Aco Spasenvoski
Ministër i Drejtësisë Mijahllo Manevski
Ministër i Transportve Mile Janakievski
Ministër i Shëndetësisë Bujar Osmani
Ministër i Ekonomisë Fatmir Besimi
Ministër i Pushtetit Lokal Musa Xhaferi
Ministër i Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësiror Nexhat Jakupi
Ministër i Punës Xhelal Bajrami

Back

Search site

© 2008 Te gjitha te drejtat te rezevuara.www.Media-Shqip.Ch