Dinamo-Modrica 2-0

18/07/2008 13:46

Dinamo ka qene e pafat ne ndeshjen e pare te Champions League ku eshte mundur 2-0 nga skuadra boshnjake Modrica. Dinamo ka dominuar pothuaj gjate gjithe ndeshjes dhe ka rkijuar raste te shumta shenimi, por pa arritur te dergoje topin ne rrjeten e kundershtarit. Vetem ne 15 minutat e para Dinamo ka krijuar pese raste te pastra por as Xhafaj, as Campozano as Allmuca nuk kane arritur te shenojne. Rastet kane vazhduar gjate gjithe ndeshjes per blute por moskonkretizimi dhe aftesia e portierit mik kane ruajtur porten boshnjake. Edhe goditjet nga kendi kane folur per blute, plot 13-1. Modrica ka arritur te shenoje ne dy rastet qe kishte fale gabimeve dinamovite. Miljkovic ka shenuar ne minuten e 65' dhe Stokic ne minuten e 80'.

Back

Search site

© 2008 Te gjitha te drejtat te rezevuara.www.Media-Shqip.Ch