Barazim Vllaznia,Shkon ne round te dyte

31/07/2008 16:00

Vllaznia barazon ne Shkoder dhe shkon ne round te dyte.Vllaznia luan me mire se Koperi.Shume raste per Vllaznine te shenoje kunder Koper por ansjehere topi nuk mberriti ne porten e Koperit.Ishte loja e fundit per Sukaj dhe ishte loja shume e mire per te.Shume raste nga Sukaj por nuk mundi te shenoje.
Ndeshja e pare ishte shume e mire per Vllaznine sepse fitoi me rezultatin favorit 2-1.

 

Back

Search site

© 2008 Te gjitha te drejtat te rezevuara.www.Media-Shqip.Ch