Andi Lila me Tiranen

23/07/2008 13:15

Tani eshte zyrtare qe futbollisti Andi Lila do te luaje per Tiranen kete sezon te ri.
Futbollisti ka pasur disa marreveshje me tranjerin e klubit te Tiranes Rafik Halili por tani eshte zyrtare qe lojtari i talenuar Andi Lila do te luaje per Tiranen.
Andi Lila ka luajtur per Besen ne 2002-in dhe ne 2007-en per Iraklis i Selanikut te Greqise.
Andi Lila eshte lojar i kombetares se Shqiperise dhe deri tani ka luajtur dy ndeshje me kombetaren..Nje me Romanine(zyrtare)

Back

Search site

© 2008 Te gjitha te drejtat te rezevuara.www.Media-Shqip.Ch